CULTUURTIPS (22/04 – 28/04)

Deze week hebben we drie cultuurtips voor jullie! Driewerf hoera want ze passen alle drie binnen het studentenbudget!

YOUNITED9000

Foto: Agathe Danon

Ook dit seizoen proefde een groep superdiverse jongeren van verschillende artistieke expressievormen. Elke woensdagnamiddag kwamen ze samen om te proeven van verschillende kunstvormen. Onder leiding van drie pedagogisch bekwame kunstenaars legden ze een spannend traject af.

Jullie kunnen bij het einde van dat traject zijn. Want op donderdag 21 en vrijdag 22 april staan ze op het podium. Wie geïnteresseerd is, moet snel zijn! De tickets vliegen de deur uit. Bestel je tickets voor vrijdag zo snel mogelijk om zeker te zijn van je plekje.

Wanneer: Donderdag 21 en vrijdag 22 april om 20u

Waar: NTGent Minnemeers

Tickets: 5 euro

Record Store Day

De vijftiende editie van Record Store Day beloofd een waar festijn te worden! Wisten jullie dat er in Amerika en Engeland voor het eerst in dertig jaar meer vinylplaten dan CD’s verkocht zijn? Zotjes hé?!

Op zaterdag 23 april kan je zelf bijdragen aan de vinylboombusiness. De Vooruit is zaterdag dus the place to be. Je kan er niet enkel snuisteren in de vinylbakken, je kan gedurende de hele dag ook gratis concertjes meepikken.

Tickets zijn niet nodig, want het is gewoon G R A T I S! Geen excuses dus om niet langs te gaan! Hier vind je de line-up van zaterdag!

Wanneer: Zaterdag 23 april van 10u – 19u

Waar: Vooruit

Lullaby for scavengers

Een stuk waarin de artiest speelt met een vos en een boze dode eekhoorn. Een stuk waarin de boze dode eekhoorn kan praten. Dat is een stuk dat jij niet wil missen, dat verzeker ik je!

Kim Noble is een Engelse cultartiest en comedian. In Engeland kreeg hij al een belangrijke theaterprijs. Zijn voorstellingen zitten vol humor, en gaan ook vaak over serieuze zaken. Op woensdag 27 en donderdag 28 april is deze komische Engelsman te bewonderen in Campo Nieuwpoort. Wil je tickets, dat kan. Bestel ze maar op voorhand, dan ben je zeker van je plaatsje.

Maar kom niet te laat, of de boze dode eekhoorn wordt nog bozer. 😉

Wanneer: Woensdag 27 en donderdag 28 april om 20u30

Waar: Campo Nieuwpoort

Tickets: 10 euro (maar via Stuvo kan je er krijgen voor 5 euro)

Plaats een reactie